De maand juli was een maand met ongekend hoge temperaturen. Voor de mensen die mij niet zo goed kennen: ik kan daar dus heel slecht tegen. Klagen erover doe ik nauwelijks want dat heeft ook geen zin, maar ik zit dan echt in een overleef modus: rustig blijven, veel water drinken, ijskoude voetenbadjes en veel ijskoffie’s en waterijsjes. Ik verlang dus stiekem best wel naar de herfst- en winterperiode (of in ieder geval koelere periodes), maar ben oprecht blij voor de mensen die wel echt kunnen genieten van dit warme weer! Juli was dan ook een maand met mixed feelings: zo was ik behoorlijk ziek dankzij een zomergriep (koorts met 30+ graden buiten is geen pretje!) en was het erg druk op mijn werk, maar er waren ook weer genoeg leuke en gezellige momenten! Kijk je weer gezellig mee!

Allereerst natuurlijk mijn maandcollage. Onze 2 poezen spelen wederom een prominente rol in mijn gemaakte foto’s: ze hadden het ook zwaar met deze warmte en sliepen nog meer dan ze normaal doen. Zelfs voor een uitgebreid knuffelmomentje was het soms te warm (en dat wil wat zeggen bij onze poes Pebbles!). Met onze Britse korthaar kater, Whiskey, zijn we weer naar de kattenkapper geweest en dat was hard nodig. Er kwam een tweede kat qua haar vanaf, maar hij ziet er nu weer mooi gekamd uit.

Verder hebben we deze maand een aantal gezellige etentjes gehad met collega’s en vrienden en hebben we vrienden bezocht in Ieper. Zo at ik een overheerlijke, vegetarische linguini ajoli met knoflook, rode peper, zwarte olijven, lente ui, peterselie en parmezaan. Mijn man kreeg daar ook een heel leuk toetje: een zelfgemaakte chocolademousse met stukjes oreo, maar dan in een bloempotje met een takje munt. Echt een heerlijke & gezellige avond!

Ook hebben we deze maand behoorlijk wat films en series gekeken: Paddington 2, Kingsman: The Golden Circle, Mum’s List, Retour en Bourgogne, Murder on the Orient Express en The Mountain between us. Qua series hebben we Deep State gekeken, Once Upon a Time seizoen 5 en we zijn nu bezig aan seizoen 12 van Criminal Minds.

Ik heb deze maand ook erg genoten van wat nieuwe planten en een prachtig boeket bloemen dat ik afgelopen zaterdag kreeg van een vriendin. Dit soort ‘kleine’ dingen maken mij heel blij en ik kan daar enorm van genieten.

En zo is de maand juli alweer om en zijn we beland in de maand augustus: de maand waarin ik (hopelijk) weer een jaartje ouder mag worden en zoals ik recent op Pinterest las, word ik dan niet alleen een jaar ouder, maar ook wijder (oeps ik bedoelde natuurlijk wijzer… ┬á ­čść )

Geniet van de nieuwe maand en sterkte voor iedereen die na zijn/haar vakantie weer mag/moet gaan werken of studeren!

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

2 reacties op Geluksmomentjes in juli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.