Het is de afgelopen maand enorm druk geweest waardoor ik er niet aan toegekomen ben om andere blogs te schrijven dus hierbij weer een nieuwe geluksmomentjes, maar nu alweer voor de maand juni. Juni was een extreem drukke maand die vooral in het teken stond van de gezondheid van mijn vader. Ik ga er niet veel over vertellen, maar het heeft ons aardig bezig gehouden en dat zal ook nog wel een tijdje zo blijven. Verder vierden we het saffieren (45) huwelijk van mijn ouders, gingen we lunchen met vrienden in een heel gezellig restaurantje, gingen mijn lief en ik eindelijk weer eens samen uit eten, heb ik veel nieuwe recepten gemaakt, is weer een klein tuinproject afgerond (onze buitenkeuken), exposeerde mijn lief op een lokale kunstmarkt en hadden we veel fijne en gezellige eet- en koffiemomenten met familie, vrienden en collega’s! Kijk en lees gezellig weer mee!

Ik vind het altijd zo gezellig om een maandelijks fotocollage te maken en die te delen op Instagram, Facebook en mijn blog omdat het in 1 oogopslag onze afgelopen maand laat zien. Ik heb helaas deze maand wat minder foto’s gemaakt dan normaal, maar dat hoop ik de komende maanden weer meer te gaan doen!

Nieuw in ons interieur
Ik merk dat ik steeds kritischer word over wat ik koop voor ons interieur. Eigenlijk ben ik namelijk zielsgelukkig met onze huidige interieurstijl (die vooral wit, landelijk en een snufje bohemian is) dus de spullen die ik koop voor ons interieur moeten ook wel echt iets toevoegen. Ik werd verliefd op deze A3 poster van het merk Mo-Ca (More Than Canvas). Ik vind de Berenklauw een prachtige plant (ook al moet je er enorm voor uitkijken in verband met brandwonden/brandblaren)! Gelukkig is deze poster gewoon aan te raken šŸ˜‰

Ook kocht ik dit leuke (nep) vintage glas-in-lood raam. Ik wilde het eerst in het open raam zetten tussen woonkamer en keuken, maar vond het hier leuker staan.

Nieuwe recepten plant-based/vegan/vegetarisch
Sinds iets meer dan een maand eten we vegetarisch en steeds vaker ook plant-based/vegan. Hierover schreef ik dit artikel. Nu een maand later kan ik nog steeds niet geloven hoeveel fitter, energieker en rustiger ik me voel! Ik mis vlees totaal niet en we maken de meest lekkere recepten met diverse soorten groenten, granen, vleesvervangers en noten. Inspiratie haal ik vooral uit Pinterest, YouTube en wat vegan kookboeken die ik heb (zie dit artikel). Ik maakte en at deze maand onder andere onderstaande (plantaardige) kokosyoghurt met verse frambozen, geraspte kokos en geroosterde amandelstukjes, een salade met feta, knapperige pitastukjes, tomaatjes, pijnboompitjes en een humus dressing, een vegan chocoladetaart met kokossnippers en een zelfgebakken focaccia. Ik kan niet wachten om weer nieuwe recepten uit te proberen!

Enkele fijne genietmomentjes
Mijn lief en ik gaan niet vaak uit eten. Daar moeten we echt tijd voor maken want door het werk van mijn lief is hij vaak pas laat thuis. Dit etentje was niet gepland, maar was een spontane actie en wat was het fijn om weer eens echt tijd voor elkaar te hebben en te praten over onze wensen en dromen en echt even stil te staan bij ons. Het was een warme dag en dus sloten we ons etentje af met een heerlijke kop koffie op het terras buiten waar ik onderstaande foto maakte.

En natuurlijk mogen ook bloemen niet ontbreken in deze geluksmomentjes. Dit is weer een prachtige bos van Bloomon. Ik kan daar zo van genieten! Ik heb mijn abonnement nu even stop gezet omdat de zomerperiode altijd erg druk is en we veel weg zijn. Dat is dan zonde van zo’n mooi boeket!

Er komt nog een artikel over onze tuinmetamorfose als alles af is, maar onderstaande foto geeft al een kleine sneakpeak en ik ben er zo blij mee! Eindelijk lopen huis en tuin qua sfeer en uitstraling in elkaar over. Precies wat we graag wilden! Nu nog wat kleinere projecten en dan hoop ik het met jullie te kunnen delen! Helaas heeft alles vertraging opgelopen door de drukte van de afgelopen maand.

Nou dit waren alweer de geluksmomentjes van de maand juni! Ik hoop in juli wat meer foto’s te kunnen maken en wellicht nog 1 of 2 artikelen, maar dat hangt van een aantal factoren af die ik helaas niet in de hand heb.
Hopelijk vonden jullie het leuk om weer mee te kijken en gaan jullie genieten van een mooie juli maand! Voor iedereen die op vakantie gaat: een hele fijne vakantie gewenst en kom weer veilig en lekker uitgerust terug!

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.