Inmiddels zitten we alweer in de maand december. Jee wat is de maand november weer omgevlogen en wat was het een fijne maand! Toch waren er ook wat mindere momenten en dagen. Zo kreeg ik, na ruim 10 maanden, de complete uitslag van het klinisch genetische onderzoek en die hakte er wel even in. Deze week precies een jaar geleden belandde ik in het ziekenhuis en ik merk hoeveel dat nog steeds met me doet. Steeds vaker heb ik nachtmerries en veel vragen blijven onbeantwoord. Aan de andere kant ben ik ook enorm dankbaar en trots op mezelf. Ik heb zoveel bereikt in een jaar tijd, zoveel angsten overwonnen en ben zoveel inzichten rijker. Ik prijs me zo gelukkig met zoveel lieve vrienden om me heen, mijn man en onze 2 poezen. Kijken jullie weer mee naar de geluksmomentjes van de maand november?

November was een drukke maand, zowel qua werk als privé. Er moesten flink wat deadlines af, maar gelukkig is alles afgekomen. De maand begint met een afspraak bij de klinisch geneticus. Na 10 maanden is het plaatje eindelijk compleet en is het complexer dan gedacht. Ik blijf achter met veel vragen, maar ik hoop die in januari te kunnen stellen want dan moet ik weer een paar keer naar het ziekenhuis voor afspraken en onderzoeken. Ik lijk het jaar dus te eindigen hoe ik het ook begon en dat besef vind ik niet fijn. Gelukkig is er ook fijne afleiding.

♥ Zo ging ik naar het Bodypositivity Event. Daarover schreef ik deze blog

♥ Ik had een symposium van mijn werk en we gingen ’s middags naar een Escape Room. Ik had het nog nooit gedaan, maar ik vond het geweldig (en wil stiekem weer)!

♥ Ik ging een dagje shoppen met mijn man in Centro in Oberhausen. Heerlijk rondstruinen bij Søstrene Grene! Echt een van mijn favoriete winkels! Ik kocht er dit leuke sleetje.

♥ We gingen gezellig lunchen met vrienden en hun kindjes. We waren beiden 12.5 jaar getrouwd, maar hadden dit, door omstandigheden, nog niet samen kunnen vieren. Het was een geslaagde & gezellige middag!

♥ Mijn man gaf een succesvolle fotografieworkshop in La Hoëgne in de Ardennen.

♥ Helaas werd onze poes Whiskey ziek en moesten we met hem naar de dierenarts.

♥ Ik had een fijne coachingssessie met Christa en ben weer veel inzichten rijker. Wat ik vooral erg fijn vond, was dat ze gewoon luisterde zonder oordeel en dat ze me zonder woorden gewoon begreep. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn als psycholoog/coach, maar dat is het helaas lang niet altijd.

♥ We zetten dit jaar de kerstboom wat vroeger op. Vorig jaar heeft hij maar 1 week gestaan dus dit jaar wilde ik er echt langer van kunnen genieten. Zeker nu er een puffin in de boom hangt!

♥ Ik maakte een ‘Hot Chocolate Station’ in de keuken

♥ En bakte een stroopwafelcake

♥ En hing veel lichtjes op. Zo gezellig in ons witte sneeuwhuisje ♥

♥ Met mijn werk deden we een kookworkshop Indonesisch koken. Mijn man en ik waren verantwoordelijk voor de sambal goreng boontjes. Leuk om de boemboe nu eens echt helemaal zelf te maken met de vijzel. Alles was goed gelukt en we hebben heerlijk gesmuld van mini loempia’s, sambal goreng boontjes, gebakken rijst, zoete pork belly en een toetje van mango ijs met een groen pannenkoekje en geraspte kokos.

En nu is het december en geniet ik volop van een weekje vrij. Ik merk dat ik deze maand echt even wil stilstaan bij het afgelopen jaar, maar daarnaast ook wil genieten van alle leuke & fijne dingen die we gepland hebben. Zo doe ik mee aan de #decemberclipboardchallenge (op Instagram), ga ik een dagje wat creatiefs doen en lekker ergens lunchen met een lief vriendinnetje, hebben we heel wat gezellige bezoekjes op de planning staan, gaan we een paar daagjes weg, gaan we uit eten met familie en vieren we de 95e verjaardag van de oma van mijn man en de 70e verjaardag van mijn schoonvader. En natuurlijk kerst! Zo’n zin in!

Ik wens jullie allen een hele mooie, gezegende en inspirerende maand toe!

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.