Inmiddels zijn we alweer aangekomen in de laatste maand van dit jaar. Een bewogen jaar, maar met ook heel veel leuke en mooie dingen, maar daarover volgende maand meer. De maand november was druk. Heel druk, maar vooral met fijne afspraken en heel veel genietmomentjes! Kijken jullie weer gezellig mee?

In de maand november hadden we vooral heel veel leuke afspraken. Zo vierden we de verjaardag van een vriend van ons in Lelystad en die was erg gezellig! Maurice en ik gingen gezellig een dagje naar Intratuin Duiven om daar de prachtige kerstshow te gaan bekijken en het was echt een hele fijne dag. We hadden ons jaarlijkse familie-etentje, keken daarna de vrije training van de Formule 1 met mijn oom en in de avond gingen we naar andere vrienden toe en ook dat was veel te gezellig. Het weekend erna gingen we naar vrienden in Ieper (België) en met hen gingen we ook uit eten. Niet alleen was het eten heerlijk, maar er trad die avond ook een country bandje op en zij maakten echt goede muziek! Helaas ben ik hun naam vergeten. Echt een dag en avond met een gouden randje! Ook speelden we Triviant en aten we  pizza met een collega en gingen we een midweekje naar Texel, maar helaas viel die letterlijk en figuurlijk in het water want helaas kreeg ik de griep, maar ook regende het de hele dag. Iets wat we van Texel niet gewend zijn. We zijn dus ook iets eerder naar huis gekomen, maar gelukkig voel ik me inmiddels weer een stuk beter! Op Texel hadden we wel dagelijks bezoek van een mannetjeseend en die tikte ook echt ongeduldig tegen het raam als hij genegeerd werd. Het ‘sprak’ zich blijkbaar rond want, na 2 dagen, stond ons terras al vol met 4 eenden, 3 meeuwen, 2 meerkoeten en een roodborstje en hebben we een zak havermout voor ze gekocht. Brood schijnt namelijk heel slecht voor ze te zijn. Die zak was in no time op!

Intratuin Duiven
Dit jaar zijn we voor het eerst naar Intratuin Duiven geweest. Ik had al veel gehoord over hun enorm grote en mooie kerstshow en was dan ook erg benieuwd. Het was echt sprookjesachtig! Je waande je af en toe in de attractie Droomvlucht van de Efteling. Zo mooi aangelegd en zo sfeervol. Het was wel enorm druk en we hebben heel wat rondjes moeten rijden om een parkeerplek te vinden, maar uiteindelijk lukte dat. Binnen merkte je niet veel van de drukte omdat het zo enorm groot is. We hebben vooral genoten van de sprookjesachtige sfeer en hebben er wat lekkers gegeten en gedronken. Natuurlijk heb ik wat foto’s gemaakt dus hierbij een kleine impressie.

Nieuw in ons interieur
Dit is inmiddels een maandelijks terugkerend item geworden haha. Elke maand zijn er wel nieuwe, vaak kleine, aanvullingen op ons interieur en zeker in deze kersttijd. Tsja als 1 van je hobbies interieurstyling is, kan dat ook bijna niet anders.
Bij Intratuin Duiven kochten we 2 dingen: Mijn man wilde graag dit prachtige schilderij hebben en ik was verliefd geworden op deze mooie krans dus die gingen mee.

Verder kreeg ik al een eerste kerstcadeautje van een lieve vriendin uit Ierland. Ik had ooit laten vallen dat ik zo dol ben op de producten (en dan met name de kaarsen) van Bath & Bodyworks, maar dat die in Nederland eigenlijk niet te krijgen zijn. Ik heb wel eens iets besteld via Amazon, maar dat was helaas niet goedkoop. Mijn vriendin had deze opmerking blijkbaar onthouden en stuurde me deze prachtige (en heerlijk ruikende) Bath & Bodyworks kaars! Ik was zo ontroerd toen ik de doos openmaakte en deze beauty eruit kwam. Zo lief ook! Inmiddels is mijn cadeautje aan haar onderweg naar Ierland en ik hoop dat ze er net zo blij mee zal zijn als ik ben met deze kaars!

Van onze vrienden in Ieper kregen we een heel bijzonder en ontroerend cadeau: een wolkjes kussen ter nagedachtenis aan ons sterrenkindje Tom. Zo ontzettend lief dat ze dit voor ons gedaan hebben! Er zijn eigenlijk maar heel weinig mensen die Tom bespreekbaar durven maken en daarom was dit cadeau extra bijzonder voor ons. Het kussentje is gekocht via de webshop “Jef & Nyo in de wolken” (https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/indewolken/) en is een webshop voor tastbare herinneringen aan sterrenkindjes. Het wolkjeskussen staat naast ons bed en is ons iedere keer weer tot steun.
Lieve Carine, Danny & Kimberley: heel erg bedankt voor dit bijzonder cadeau! Het zal ons altijd dierbaar blijven.

Kerstdecoratie
Hoewel we de kerstboom pas aankomende zondag gaan opzetten, heb ik toch stiekem al wat kerstdecoratie ons interieur ingesmokkeld. Op Instagram zie ik al de mooiste (kerst) interieurfoto’s langskomen en het kriebelt bij mij ook enorm, maar ik moet nog even geduld hebben. Eerst vandaag Sinterklaas vieren en zaterdag met vrienden en dan mag het van manlief 😉 Stiekem kocht ik dus al een kamerden, wat led-lichtjes, een mini kerstboompje en een wit houten Louvre-luik waar ik een kerstster met led-lichtjes aan bevestigde.

En zo zijn we alweer aan het einde gekomen van deze geluksmomentjes in november. Het was echt een hele fijne maand en ondanks wat zorgen en stress, kijk ik vooral met dankbaarheid en blijdschap terug op deze maand. Even alle gekochte spullen daargelaten: dit is waar het leven (voor mij) om draait: een fijne, gezellige tijd met mensen die je lief zijn en die blijdschap en dat geluk ook uitdragen. Het leven kent genoeg dieptepunten, maar de mensen om je heen, maken het leven waardevol en zijn eigenlijk de ware geschenken en zegeningen.

Ik wens jullie een hele fijne, warme en vooral gezegende decembermaand toe! Wees lief voor elkaar (en voor jezelf!) en laten we er samen een mooie maand van maken zodat we 2019 met een liefdevol hart kunnen beginnen xxx

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.