De maand oktober was een minder fijne maand. Ik bracht behoorlijk wat ‘vrije’ tijd door bij de huisarts, de praktijkondersteuner, de fysiotherapeut, de tandarts en het ziekenhuis. Ik kreeg een longfunctietest en een bloedonderzoek en probeerde diverse medicijnen (die helaas allemaal niet hielpen). Kortom, een bewogen maand. Een maand waarin ik veel thuis was, maar waarin ik ook zeker weer genoten heb van gezellige etentjes met vrienden en collega’s en van kleine genietmomentjes thuis. Kijken jullie weer gezellig mee?

Dierendag
Op 4 oktober was het natuurlijk dierendag. Nu worden onze poezen, Whiskey & Pebbles, eigenlijk elke dag wel verwend, maar op dierendag nog net een beetje meer. We hadden een nieuw speeltje en wat lekkere mousse voor ze meegenomen uit Engeland. Ze smikkelden eerst heel gezellig samen van hun mousse en gingen daarna spelen met het nieuwe speeltje. Pebbles werd er zo moe van dat ze erna heerlijk ontspannen lag te slapen.

Genietmomentjes
De dag nadat we waren teruggekomen uit Engeland gingen we uit eten met een collega die, tijdens onze vakantie, zijn Doctors titel (PhD) had behaald. Helaas konden we er live niet bij zijn, maar wel hadden we een videoboodschap ingesproken en konden we de promotie deels live volgen via streaming. Aangezien hij erg van rum houdt, hadden we een speciale fles rum voor hem gekocht in Engeland. Het was een erg gezellige avond!

Een week later gingen we naar vrienden in Lelystad en trakteerden zij ons ’s avonds op een etentje. De heren hoopten de zonsondergang te fotograferen, maar helaas viel die letterlijk in het water. Het eten was heerlijk en het gezelschap ook. Echt genieten! Het restaurant (De Rede in Bataviahaven) is trouwens een enorme aanrader. Er staan hele leuke & verrassende gerechten op de kaart.

Het weer voelde heerlijk herfstig en dus bakten we een heerlijke appeltaart en maakten we een goulash in onze slowcooker.

New in
Van de lieve Mirielle van de webshop More 2 Style (https://www.more2style.nl) kocht ik deze mooie poster. Ik had hem al eerder gezien, maar wist niet goed waar ik hem moest hangen. Uiteindelijk heeft hij een plekje gekregen op de zijkant van de kast in de keuken. Ik houd erg van een mix van landelijk, Scandinavisch en Bohemian en deze poster past er perfect bij. Heel blij mee! De webshop is trouwens echt een aanrader! Hele leuke en duurzame producten en de eigenaresse, Mirielle, is echt een schat!

Mini metamorfose van mijn home office
Tot slot heb ik gewerkt aan een kleine metamorfose van mijn thuiskantoor. Door een lekkage in ons dak moet de hele kamer aangepakt worden en dit is dus slechts een begin. Het echte kluswerk moet nog beginnen, maar daar staat al een datum in december voor gereserveerd. Ik wilde een wat meer vintage uitstraling gecombineerd met landelijk en scandinavisch. De oude typmachine vind ik prachtig en past ook helemaal in de sfeer die ik voor ogen heb. Ik kijk nu al uit naar het totaalplaatje.

 Dit was de maand oktober in het kort. De maand november wordt hopelijk een betere maand. Er staan in ieder geval al veel leuke bezoekjes, etentjes en een mini vakantie op de planning dus dat zal helemaal goedkomen! Voor jullie ook een hele fijne, warme en gezellige maand gewenst!

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.