Dit bericht komt helaas iets later online dan gepland, maar het was te leuk om niet te delen!
Wat is de maand maart omgevlogen! Ik wilde deze geluksmomentjes eens beginnen met een collage die ik elke keer maak voor mijn Instagram account en die hier eigenlijk niet mag ontbreken. Fotografisch gezien, geeft deze collage mijn maand in 1 foto weer. Natuurlijk ben ik weer veel bezig geweest met ons interieur, hebben we mijn lievelingswinkel bezocht, zijn we een paar keer uit eten geweest, heb ik de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor de 40e verjaardag van mijn lief en heb ik weer wat nieuwe aanwinsten gekocht. Kortom, een drukke, maar gezellige maand! Kijk je weer gezellig mee?

Sloophouten huisjes:
Via Instagram bestelde ik bij @mariashuisjes een straatje bestaande uit 5 verschillende huisjes die handgemaakt zijn uit sloophout en verschillende kleuren en kanten hebben. Zo kun je je straatje steeds anders maken door 1 of meerdere huisjes af en toe te draaien. Het kleinste huisje in ons straatje heeft zelfs een mini houtstapel. Ik vind Maria’s creaties echt prachtig en heel erg passend in ons interieur!

Wandkastje:
Dankzij een tip op Instagram van @studio.sab kocht ik een wandklokje waar ik het klokgedeelte uithaalde. In dit kastje heb ik een aantal dierbare herinneringen verzameld: het kruikje dat we tijdens ons kerkelijk huwelijk kregen van onze Deken en dat alleen opengemaakt mag worden in tijden van een (huwelijks)crisis, het muntje dat we hebben laten maken ter nagedachtenis aan ons overleden zoontje Tom, het bronzen beeldje van 2 vogeltjes dat ik als huwelijkscadeau kocht voor mijn lief, een schelp uit ons geliefde Cornwall, een mini handgemaakt kerststalletje en een steen met uiltjes die ik ooit van mijn oma heb gekregen. Kleine, maar o zo dierbare herinneringen.

Bastion Collections:
Al vele jaren ben ik groot liefhebber van het serviesgoed van Bastion Collections. Om het in hun eigen woorden samen te vatten: Een klein, Nederlands bedrijf met een sterke identiteit. En dat klopt zeker want inmiddels wordt hun servies al in veel landen verkocht! Het straalt rust uit (mede door het witte design), maar ook luxe en gezelligheid. Het geeft je koffie- of theemomentje net wat extra’s waardoor je er nog meer van kunt genieten. Deze mooie koffiekoppen voegde ik deze maand toe aan mijn collectie. Ze zijn al veelvuldig gebruikt en drinken heerlijk!

Birthday Boy:
En natuurlijk was daar de verjaardag van mijn lief die 40 jaar oud werd! De foto hieronder heb ik als uitnodiging gestuurd naar onze familie en vrienden. Was/is hij niet schattig? De dag zelf zijn we lekker naar Loods 5 in Amersfoort geweest en ’s avonds zijn we gezellig gaan uit eten in ons favoriete restaurant. De dag was verder gevuld met verrassingen. Zo had ik een stiekem het huis versierd met diverse 40-jaar ballonnen, een 40-jaar poster op het woonkamerraam geplakt en wat andere slingers opgehangen. Ook had ik 40 foto’s laten afdrukken van mijn lief van 0 tot nu (mede dankzij mijn schoonouders die in het complot zaten). De foto’s waren zwart-wit en in een retro-jasje gestoken. Deze hingen door de hele woonkamer. Als cadeau had ik de Ierse whiskey gekocht die hij zo graag wilde (maar zo duur is!): de Midleton Very Rare 2017, een paar 40-jaar sokken en een keukenschort met de tekst “Het duurde 40 jaar om er zo goed uit te zien” erop. Kortom, een erg geslaagde dag!

De dag erna vierden we een feestje met onze meest dierbare familie en vrienden. Het was een gezellige dag waar we nog lang van zullen nagenieten.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.