Jeetje wat gaat de tijd snel! Is de maand februari nu echt al bijna voorbij? Tijd dus weer voor mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand. De afgelopen maand stond helaas vooral in het teken van een flinke griep gevolgd door een acute bronchitis, maar toch waren er ook genoeg fijne momenten. Kijk je met me mee?

Ik ben dol op de spulletjes van de Deense winkel, Søstrene Grene. Helaas zit er geen winkel in Maastricht en kom ik er daarom zelden. Ik was dan ook heel blij dat ik een vestiging tegenkwam in het winkelcentrum ‘Centro’ in Oberhausen! Ik kan zo blij worden van al hun mooie, natuurlijke materialen en stationery! Dan voel ik me echt als een kind in een snoepwinkel! Nu is Centro sowieso enorm leuk om eens een dagje naar toe te gaan, maar dit is nog een extra reden! Ik kocht er wat mooie dozen, thee, een leuk broodmandje, een mooie, witte kandelaar en wat mooi inpakpapier. Heel blij mee!

Februari is natuurlijk ook de maand van de liefde! Omdat mijn man en ik elkaar op 14 februari hebben leren kennen (inmiddels alweer 13 jaar geleden!) is deze dag altijd extra speciaal voor ons. Als extra cadeautje had ik een doosje brownies besteld via Brownies per Post. Echt een aanrader! Ze worden mooi verpakt en smaken heerlijk! ’s Avonds hebben we gezellig samen gegourmet en herinneringen opgehaald aan alle leuke en fijne dingen die we, in de afgelopen 13 jaar, hebben gedaan (en dat waren er veel!).

Op Valentijnsdag kreeg ik ook nog wat lieve kaarten en cadeautjes van online en offline vriendinnen! Kijk nou hoe leuk en lief! Ik voel me enorm gezegend met deze mensen om me heen. Echt genieten!

Zo, na de feestdagen, voelt het huis altijd wat leeg en beginnen bij mij langzaam aan de lentekriebels. Bij Intratuin vond ik deze prachtige, grijs-groene Senecio Mount Everest en was op slag verliefd. Hij past prachtig in ons interieur en straalt rust uit. En een ideale plant qua onderhoud! Ook hier weer heel blij mee!

Dankzij 2 lieve vriendinnen, die voor mij gespaard hebben voor de Vitamini’s van de Lidl, kon ik 2 Vitamini’s gaan ophalen! Helaas kon ik niet zelf gaan en is mijn man voor mij gegaan. Ik moest zo lachen toen hij me deze foto doorstuurde! Kijk ze nou zitten in het winkelwagentje! Bram (de broccoli) en Wiebe (de wortel) zijn zo enorm schattig. En ja: ik ben nooit echt volwassen geworden, maar that’s fine by me!

En last but not least, heb ik deze maand ook weer eens een bananenbrood gebakken! Dat was veel te lang geleden en dat terwijl het eigenlijk zo makkelijk is! Deze versie is met pecannoten. Ik had er eigenlijk nog gedroogde abrikozen aan toe willen voegen, maar die bleek ik niet meer te hebben. Ideaal als ontbijt of gewoon tussendoor. Ik smeer er vaak wat pindakaas op. Heerlijk!

Dit waren alweer de geluksmomentjes van de maand februari! Maart belooft een leuke, feestelijke, maar ook drukke maand te worden, maar dat gaan jullie wel zien in de volgende geluksmomentjes!

Een hele fijne maand gewenst!!

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.