Ik ben Bianca Hertog-Vromen, geboren in 1979 en woonachtig te Margraten (Limburg).

Ik heb in 2003 aan de Universiteit Maastricht de opleiding Psychologie afgerond met als afstudeerrichting Neuropsychologie. Deze richting binnen de psychologie verdiept zich in de werking van de hersenen en het eventuele dysfunctioneren daarvan.

Mijn interesse voor dit vakgebied bleef en in 2007 heb ik de opleiding Counseling met als specialisaties Stress- en Relatiecounseling succesvol afgerond. Hierna volgden nog diverse opleidingen en cursussen waaronder Life-Coaching, Klinische Psychologie, Trauma-Coaching, Counseling bij Depressie en Rouw en een HBO-opleiding Medische Basiskennis.

In 2017 heb ik de HBO-opleiding Voedingskunde & Orthomoleculaire Voeding afgerond. Juist voeding (lichamelijk of geestelijk) speelt een zeer belangrijke rol in het voorkomen van lichamelijke, maar zekere ook geestelijke problemen. Immers een gezonde geest voelt zich het fijnst in een gezond lichaam en vice versa.

Naast bovengenoemde opleidingen heb ik nog diverse cursussen en workshops gevolgd die me hebben doen groeien als therapeut, maar vooral als mens en ziel. Ik zie mezelf als een instrument van de kosmos met als belangrijkste doel mensen op weg te helpen die op psychisch, spiritueel of geestelijk gebied vastgelopen zijn of even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Persoonlijke groei en ontwikkeling zie ik als de basis van een gelukkig leven en ik hoop middels mijn blog een bijdrage te mogen leveren aan het bewustwordingsproces dat hiermee gepaard gaat zodat een ieder zijn of haar ware kern leert (her)ontdekken en de perfecte mens wordt die ze diep vanbinnen al zijn! Alle antwoorden zitten al in uzelf verborgen: hoe u succesvol kunt zijn en hoe u volledig en gelukkig kunt leven en totaal vervuld kunt zijn. Vaak zoeken mensen overal op aarde naar de antwoorden op hun vragen en verlangens, maar zijn ze vergeten dat zijzelf het ware orakel zijn!